Verkoopbegeleiding

Aankoop

Op zoek naar de parel

aankoop-content-01

Time to fall in love

Woning gezocht

Tijd om jouw dromen om te zetten in een passende woning. Zeker in een bizarre woningmarkt zoals in Amsterdam loont het om samen te werken met een aankoopmakelaar. Wij openen deuren die anders gesloten waren gebleven. Letterlijk.

Samen vinden we jouw picture perfect op woongebied. We maken het aankoopproces zo prettig mogelijk. Zo kun je onbeperkt vragen stellen (ook buiten kantoortijden) en zit er geen limiet op de huisbezichtigingen. Ook regelen we vervoer van en naar iedere woning. Wel zo makkelijk.

Hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Dat lees je in ons stappenplan.

Maak een afspraak

This is how we do it

In 9 stappen een nieuw thuis

1

Even kennismaken

We starten met jouw verhaal. Wie ben je, welke woondromen heb je en hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

2

De opdracht zwart op wit

Met al onze afspraken duidelijk op papier leggen we een stevige basis voor de huizenzoektocht. Wel zo helder.

3

Persoonlijke checklist

Nu we jouw woonwensen, persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden duidelijk hebben, kunnen we een concreet zoekprofiel opstellen. Op naar de perfecte match!

4

Let’s start house hunting

Je persoonlijke makelaar start de jacht. Met ons systeem, een exclusief netwerk, Funda en andere online kanalen missen we geen enkele woning.

5

Huizen bezichtigen

Ben je nieuwsgierig naar één van onze vondsten? Let’s have a look! We maken een uitgebreide analyse van de woning en plannen een bezichtiging in. Dankzij onze haal- en brengservice kun je dat gemakkelijk onder werktijd doen en onderweg geeft jouw makelaar een update van onze bevindingen.

Tijdens de bezichtiging gaat je eigen makelaar mee om het huis van onder tot boven na te kijken. Hij of zij verzamelt alle nuttige informatie bij de verkopend makelaar. Als een extra paar deskundige ogen. Ondertussen zie jij jezelf er al helemaal wonen.

6

Deal or no deal?

Na een uitgebreid onderzoek naar het huis en de omgeving, is het tijd om een bod uit te brengen. We willen dit huis voor de allerbeste prijs en voorwaarden. Je persoonlijke makelaar houdt je van alles op de hoogte tijdens dit spannende proces.

7

Koopovereenkomst checken

Deal! Voor jij je handtekening zet volgt er een laatste check. Je makelaar controleert de koopovereenkomst en andere stukken tot in de kleinste details.

8

Oplevering

De start van je nieuwe hoofdstuk in wonen. Tijdens de eindinspectie kijken we nog een laatste keer naar het huis. Zijn er onverwachte problemen die eerst opgelost moeten worden? Dan staan wij voor je klaar! Daarna gaan we naar de notaris voor de juridische en feitelijke oplevering.

9

Nu begint het pas

Jouw perfecte woonplaatje wordt werkelijkheid. Ook ons verhaal is nog niet afgelopen. Met een verhuisservice en interieuradvies kunnen we je ook na de koop nog helpen met jouw woongeluk.

Tijd om stappen te zetten in wonen

Ik wil een unique makelaar

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo
snel mogelijk contact met je op!

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Contactgegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Shanine van Elleswijk
Liever direct contact?

Bel of mail ons

Let’s start your future

Onze services

Wat is mijn huis waard?

Wat is mijn huis waard?

Er zijn ontelbaar veel redenen om te kiezen voor een waardebepaling. Je hebt grootse reisplannen en wilt je weten wat de verkoopwaarde van je woning is.

Aanvragen