Over ons

Een andere zienswijze

Over Unique Real Estate

over-ons-content-01

tell me more

Everything starts with a story

Een verhaal. Dat is waar het om draait bij onze makelaars agency in Amsterdam. Startpunt is altijd het verhaal van jou als verkoper of koper. Geschiedenis, wensen en dromen. Daarna schrijven onze makelaars, tech heroes en creatieve marketeers verder. Op basis van een stevige strategie en een volledig doorgerekende begroting lopen we altijd een hoofdstuk vooruit op jouw toekomst.

Maak een afspraak

Over ons

Of eigenlijk meer dan dat. Unique Real Estate staat met een team makelaars, marketingcreatieven, slimme tech nerds en financieel adviseurs klaar om de weg naar jouw droomwoning uit te stippelen. Wat je verhaal ook is.

Kom kennis maken

Creatief

Jouw huis krijgt een unieke plek in de markt dankzij ons oog voor detail. Met smaakvolle styling, mooie woonvideo’s en verspreiding over meerdere (online) kanalen bereiken we de juiste geïnteresseerden.

Betrokken

Dat voel je aan alles. Met een luisterend oor, een flinke dosis enthousiasme en een stap extra wordt je housing game zo aangenaam mogelijk. Wij hebben maar één doel: jouw jacht winnen met de beste deal.

Onderbouwd

Iedere keuze staat als een huis. Onze bright minds in vastgoed geven iedere verkoop en aankoop een stevige fundering. Met een strategie op maat staan we 100% achter iedere keuze.

Tijd om stappen te zetten in wonen

Ik wil een unique makelaar

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo
snel mogelijk contact met je op!

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Contactgegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Shanine van Elleswijk
Liever direct contact?

Bel of mail ons